TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
Neden Köpek Ayakkabısı?

Neden Köpek Ayakkabısı?

True Love köpek ayakkabıları 4 mevsim kullanılabilir!
True Love köpek ayakkabıları 4 mevsim kullanılabilir!

Herkesin aklında ‘Köpek ayakkabı giyer mi?’ veya ‘Doğası gereği hiç gerek yok.’ tarzında düşünceler belirebiliyor. Açıkçası ilk duyanlar, görenler için bu gayet anlaşılabilir bir şey çünkü buna alışmamışız, köpeklerimizi alıştırmamışız. Peki asıl soru şu: Köpek ayakkabısı gerçekten gerekli mi?

Köpek ayakkabısı çeşitlerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.


Kaliteli, nefes alabilen ayakkabılar köpeğimizin ayağına zarar yerine fayda sağlar, olası tehlikelerden korur. Aşağıda hem köpeğiniz hem de sizler için birkaç faydasını sıraladık:

Bazı sorumsuz insanların yerlere attığı cam, teneke vb. cisimlerin köpeklerin patisini yaralamayı önler.

  • Özellikle şehirlerde her yer inşaat olduğundan yerlerde bulunabilecek çivi, vida vb. malzemelerin köpeğinizin patisini yaralamasını önler.
  • Bazı sorumsuz insanların yerlere attığı cam, teneke vb. cisimlerin köpeklerin patisini yaralamayı önler.
  • Bilindiği üzere pisi pisi otları köpeklerimiz için eğer patilerine yapışırsa ve görmezsek tehlike teşkil ediyor. Bu yüzden köpek ayakkabısı, yeşillik alanlarda pisipisi tarzı otlardan köpeğimizin korunmasını sağlar.
  • Yoğun iş temposunda köpeklerimizi günde en az 2 kere dışarı çıkarıyoruz. Köpek ayakkabılarıyla büyük ırk, küçük ırk fark etmeksizin köpeğinizin ayaklarını yıkama derdinden kurtulabilirsiniz.
  • Köpek ayakkabısını çamaşır makinesinde yıkayarak her daim köpeğinizin patilerini temiz tutabilirsiniz.

Yukarıda bahsedilen durumlar köpekler için köpek ayakkabısı olmazsa olmaz demesek de gerekli olabilecek bir üründür. Ama bizden tavsiye lütfen alabiliyorsanız nefes alabilen bir köpek ayakkabısı alınız. Nefes almayan bir ayakkabı alırsanız köpeğinizin patisi terleyebilir ve uzun vadede mantar tarzı oluşumlar gözükebilir.

Son olarak, her zaman giydirilmesine gerek olmamasına rağmen; eğer gezdirdiğiniz yere güvenmiyorsanız, aceleniz varsa veya titizseniz köpek ayakkabısı mutlaka kullanılması gerekilen bir üründür.

Bu tatlı patileri korumak istemez misiniz?


Paylaş: