TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
Köpek Ayakkabısı Numarası Nasıl Belirlenir?

Köpek Ayakkabısı Numarası Nasıl Belirlenir?

Köpek ayakkabılarının faydaları sayesinde köpek ayakkabıları kullanımı son dönemde oldukça artmaya başladı. Özellikle şehirde yaşayanlar için asfaltta, sokak aralarında yürürken yerdeki yabancı cisimlerden köpeklerimizin patileri korumak bir hayli zor olmaya başlamıştı. Aynı zamanda köpeklerimizin patilerini temiz tutabiliyor; bu sayede günde en az 2 kere patilerine sabun vb. temizlik malzemeleri ile temizleyerek küçük dostlarımızın patilerine zarar verebiliyoruz.

Köpek ayakkabısı çeşitlerimizi buradan görebilirsiniz.

Bu noktada farklı bir sorun ortaya çıkabiliyor: ''Köpeklerimizin patilerini nasıl ölçeceğiz?’’

True Love marka köpek ayakkabılarımızın ölçümü aşağıdaki şekilde olmalıdır.

1- Öncelikle köpeğimiz ayakta olmalı ve patisi kağıt üzerinde olmalıdır.

2- Patisini siz bastırmamalısınız, köpeğiniz kendi ağırlığını vererek ayakta durmalıdır. Bu sayede patisi normal yürüyüşte açılacağı şekilde açılacaktır.

3- Patisinin sağından ve solundan birer çizgi çekilmelidir. (Çizgi patiye sıfır olmalıdır, çizgiyi çekerken kaleminiz patisine değmelidir)

4- Çizdiğiniz iki çizginin arasındaki mesafe ölçülmelidir.

5- Aşağıda yer alan ölçüm tablosuna göre numarasını belirleyebilirsiniz. Eğer ölçtüğünüz mesafe 2 numara arasında yer alıyor ise büyük olan numarayı tercih etmelisiniz.

6- Köpeklerin ön patileri genetiksel olarak arka patilerine göre biraz daha büyüktür. 4lü ayakkabı alacaksanız ön pati numaralarına göre almanızı tavsiye ederiz.

7- Ayrıca sizler için yazının altına ölçümün nasıl yapılacağını gösteren bir video da ekliyoruz.

Tabi bazen ne kadar doğru ölçebilirsek ölçelim numara yanlışlığı olabiliyor. Takdir edersiniz ki kendimize aldığımız ayakkabılarda bile bu sorunu yaşayabiliyoruz. Bu sebeple sitemizden alınan siparişlerde ürün kullanılmadığı ve sadece denendiği sürece değişimimiz vardır.

True Love köpek ayakkabılarını incelemek için buraya tıklayınız.

Küçük dostumuzla sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle…

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ImQHRoFLCAs?si=SiDAkkcAaoiGC4JZ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Paylaş: