TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
TRUE LOVE TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
1000 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
Kedi ve Köpek Yatakları Gerekli mi?

Kedi ve Köpek Yatakları Gerekli mi?

Kedi ve Köpek Yatakları Gerekli mi?

Küçük dostlarımıza yatak alırken hep aklımızda şu düşünce vardır: ‘’Onlar için yatak alıyoruz; ya kullanmazlarsa?’’

Bizler gidip en güzel, kaliteli yatakları alırız fakat onlar yatağın suratına bile bakmayabilir. Aslında köpeklerimiz ve kedilerimiz çoğu zaman ilk seferde yatağın üstüne adım bile atmaz fakat günler geçtikçe bir bakmışsınız üstünde yatmaya başlamışlar. Bu sebeple yatak aldığınız takdirde biraz beklerseniz yavaş yavaş alışmaya başladıklarını görebilirsiniz. (Alıştırmak için ödül mamalarını kullanabilirsiniz.) Aldığınız rahat yataklar sayesinde küçük dostlarınız yatağın keyfine vardığı anda hep yatmaya başlayacaklardır.

‘Nasıl bir yatak tercih edilmeli?’

Dolgu malzemesi yataklar için en kritik role sahip materyallerden biridir. Dostlarımız dolgu sayesinde kendilerini rahat hissederler. Bu yüzden içeriği öncelikle pamuksu ve yumuşak olmalıdır. Ayrıca yapımında kullanılan kumaş da dolgu malzemesi kadar önemlidir. Kumaşın hava alması ve terletmemesi gerekir. Yumuşak da olunca küçük dostlarımızın en sevdiği köşe olacaktır.

Yataklar genelde kışın daha fazla tercih edilir çünkü küçük dostlarımız (özellikle kediler) soğuk havalarda kendi özel köşelerine çekilip vücutlarını ısıtmaları gerekebilir. Ancak bu demek değil ki yazın yatak tercih edilmez. Nefes alabilen, rahat kumaşlardan yapılan yataklar köpeklerimiz ve kedilerimiz için yaz-kış tercih edilebilmektedir. Ayrıca yatakların makinede yıkanma özelliği olması çok önemlidir; bu sayede üzerinde biriken tüy ve pislikler kolayca temizlenebilir.

True Love marka kaliteli Chenille (Şönil) kumaş ile üretilen; içi pamuk dolu yatakları sitemizde bulabilirsiniz. Şönil kumaş yatağı oldukça yumuşak kılar ve nefes alabilir, canlı bir yapıya dönüştürür.

Yatakları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 



Paylaş: